Over The Challenge op Jan Thiel

The Challenge helpt leden al jaren weer fitter, gezonder en slanker te worden. En te blijven. De coaches staan garant voor 100% persoonlijke begeleiding. Of het nou gaat over weer fit worden, afvallen of meer in balans leven. Interesse? Start dan nu met een gratis proefles. Of wil je eerst ontdekken wat bij je past? Doe dan de Lidmaatschapstest

Waarom The Challenge

100% persoonlijke begeleiding

Nieuwe leden starten bij The Challenge altijd met: een persoonlijke intake, trainingsplan op maat, desgewenst voedingscoaching op maat, regelmatige voortgangsmetingen en enthousiaste en inspirerende clubgenoten

Uitgebreid aanbod

Bij The Challenge kun je terecht voor fitness, verschillende groepslessen, yoga en wellness

Een Team met Passie

Wij zijn een gedreven team met de passie om de mensen te helpen met een gezondere levensstijl. Wij staan voor kwaliteit in ons aanbod en streven er altijd naar om iedereen zo goed mogelijk en persoonlijk advies te geven, zodat er optimaal genoten kan worden van fitness.

Personal Training

Train onder persoonlijke begeleiding met een ervaren trainer bij The Challenge en werk samen met je personal trainer aan je persoonlijke gezondheidsdoelen.

Ons aanbod

Individueel Fitness

Behaal jouw persoonlijke doelen met onze geavanceerde apparatuur en onze vrije gewichten.

Groepslessen

Bij The Challenge kun je ook deelnemen aan onze groepslessen. De lessen variëren van intensief Spinnen tot het lekker bezig zijn met onze Bodypump lessen.

Body & Mind

Creëer balans met lichaam en geest via onze Yoga en Pilates lessen. Wij bieden o.a. Perfect Pilates, Hatha Yoga, Gentle Flow Yoga en Yin Yoga aan. De ideale stap om balans te vinden in eigen lichaam.

Personal Training

Wanneer je een Personal Training lidmaatschap afsluit, krijg je de juiste tools om je weg te vinden in de fitness. Dit doen we door middel van een intake, meetmomenten, evaluaties, persoonlijke schema’s, uitleg van oefeningen en check-up momenten of je de oefeningen allemaal begrijpt en goed uitvoert.

Spinning

Ben je nieuw in de wereld van spinning? Geen zorgen, wij hebben je gedekt! Onze spinninglessen is perfect voor beginners, met instructeurs die je begeleiden bij elke pedaalslag. Het maakt niet uit wat je fitnessniveau is, je kunt meedoen en jezelf uitdagen terwijl je geniet van de geweldige muziek en de ondersteunende sfeer.

Wellness

Even heerlijk tot rust komen? Naast het sporten bieden wij ook een infrarood cabine en een sauna cabine aan. Perfect om je work-out mee af te sluiten.

Meer info?

Heb je een vraag of opmerking? Vul je gegevens in en klik op ‘Verzenden’. We nemen binnen 1 werkdag persoonlijk contact met je op.

Stel niet langer uit en zet de 1e stap van je fittere, gezondere, slankere leefstijl

 

The Challenge op Jan Thiel : Jouw partner voor Fitness, Groepslessen en Wellness

Het is al jarend bekend dat The Challenge mensen uit Jan Thiel helpt op het gebied van fitness, gezondheid en ontspanning. Ons diverse aanbod maakt het voor onze leden mogelijk om hun doelen te bereiken en te behouden. Met onze Gratis Proefles en onze Lidmaatschapstest geven we iedereen de kans om gratis kennis met ons te maken. Bovendien staat ons competente team altijd voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Voor nieuwe leden zijn er verschillende mogelijkheden. We zijn er zeker van dat we jou ook kunnen helpen om je individuele doelen te bereiken!