Het aanbod van The Challenge

Ontdek het veelzijdige fitness, groepsles en wellness aanbod van The Challenge op Jan Thiel 

 

Bereik je doelen met ons uitgebreide aanbod

Individueel Fitness

Behaal jouw persoonlijke doelen met onze geavanceerde apparatuur en onze vrije gewichten.

Groepslessen

Bij The Challenge kun je ook deelnemen aan onze groepslessen. De lessen variëren van intensief Spinnen tot het lekker bezig zijn met onze Bodypump lessen.

Body & Mind

Creëer balans met lichaam en geest via onze Yoga en Pilates lessen. Wij bieden o.a. Perfect Pilates, Hatha Yoga, Gentle Flow Yoga en Yin Yoga aan. De ideale stap om balans te vinden in eigen lichaam.

Personal Training

Wanneer je een Personal Training lidmaatschap afsluit, krijg je de juiste tools om je weg te vinden in de fitness. Dit doen we door middel van een intake, meetmomenten, evaluaties, persoonlijke schema’s, uitleg van oefeningen en check-up momenten of je de oefeningen allemaal begrijpt en goed uitvoert.

Spinning

Ben je nieuw in de wereld van spinning? Geen zorgen, wij hebben je gedekt! Onze spinninglessen zijn perfect voor beginners, met instructeurs die je begeleiden bij elke pedaalslag. Het maakt niet uit wat je fitnessniveau is, je kunt meedoen en jezelf uitdagen terwijl je geniet van de geweldige muziek en de ondersteunende sfeer.

Wellness

Even heerlijk tot rust komen? Naast het sporten bieden wij ook een infrarood cabine en een sauna cabine aan. Perfect om je work-out mee af te sluiten.

Gratis kinderopvang

Speciaal voor ouders die voor hun kinderen moeten zorgen, maar toch willen sporten bieden wij de oplossing. Breng je kind naar onze gratis kinderopvang, zodat jij zonder zorgen kan gaan sporten.

Zet nu de eerste stap naar een fitter en gezonder leven

 

Klik op de onderstaande knop en ontvang meer informatie over onze Gratis Proefles!

Nog vragen?

Geen probleem. Vul het contactformulier in en we komen zo snel mogelijk bij je terug met meer informatie.

 Alles van Fitness tot Wellness bij Sports & Health Club The Challenge

Met ons uitgebreide aanbod zijn we al jaren de experts op het gebied van fitness, gezondheid en ontspanning op Jan Thiel. Ons uitgebreide aanbod omvat de volgende diensten: Fitness, Groepslessen en Wellness. Met onze Gratis Proefles en onze Lidmaatschapstest kan iedereen gratis kennismaken met ons. Daarnaast staat ons ervaren team altijd voor je klaar om eventuele vragen te beantwoorden. Voor nieuwe leden zijn er verschillende mogelijkheden. We zijn er zeker van dat we jou ook kunnen helpen om je individuele doelen te bereiken.